Over ons

Over Hop Noord B.V.

Wij doen zowel onder-aanneming als complete installaties. Wij lenen ook vakbekwaam personeel uit ten behoeve van montage en alles op elektrotechnisch gebied. Onze calculaties zijn scherp doordat wij efficiƫnt werken en op de kosten letten en onze overhead laag is. Hierin voorziet het bedrijf in de behoefte aan betaalbare oplossingen en een betrouwbare partner voor het leveren van kwaliteit. Dit heeft een positief effect op de projectduur en ook op de uiteindelijke kosten.

Hop Noord B.V. houdt zich bezig met het monteren van alle soorten systemen. Het bedrijf is gespecialiseerd in de meest uiteenlopende montage.

Offerte? bel vrijblijvend met 06 222 687 37

Wij zijn een familiebedrijf:

Op de montage-afdeling voert Paul Dijkman de leiding en op de elektrische-afdeling heeft Odmar Dijkman de leiding. De afdeling calculatie, planning, acquisitie en materiaal regelen wordt verzorgd door Hans Dijkman sr. De administratie wordt gedaan door Ans Dijkman.

Als familie zijn we sterk en daardoor kunnen we de kosten in de hand houden.

Wij zijn een erkend leerbedrijf:

Het personeel is in het bezit van het VCA 1 en/of VCA 2 certificaat of is in opleiding hiervoor. Als bedrijf streven we er naar om al ons personeel zo veel mogelijk op te leiden.

Per juli 2016 is ons bedrijf in het bezit van certificaat VCA*.

over-ons-picture